Prijslijst Bedrijfsinfo Video's Duiklokaties Verhuur Home E-mail


Links

 Diverad.nl
 duikenopbali.hyves.nl
 www.indonesielink.nl
 www.greatestdivesites.com
 Bezoek ons op Facebook
 Bezoek ons op Duiken.nl
 Dive and Travel

Welkom bij Diverad Diving Adventures Indonesia

Het Nederlandse 5 sterren Padi Dive-resort Diverad is al sinds jaar en dag een begrip in Zuid Nederland.


Bij duikschool Diverad staat service en kwaliteit hoog in het vaandel! Het PADI lesprogramma is overal hetzelfde maar wij besteden aan belangrijke onderdelen waar nodig langer aandacht in combinatie met voldoende assistenten. Dit verhoogt uiteraard de kwaliteit van de Padi-opleidingen. Ons motto is uiteraard mensen veilig leren duiken waarbij het lestempo wordt aangepast aan de cursisten. Alle informatie omtrent ons opleidingsprogramma vindt u links bovenaan deze pagina onder het kopje "Opleidingen"


Het Dive-resort groeit steeds verder uit zowel in omvang als wat ledenaantal betreft. Binnen de club bestond al langer de vurige wens om uit te gaan breiden naar het buitenland. Het idee van een Diverad-vestiging in een warm en zonnig land bleek realistischer dan in eerste instantie werd gedacht. En zo kwam het dat, dankzij ons aanwezige locale netwerk op Bali, de keuze voor IndonesiŽ voor de hand lag.


Inmiddels is Diverad Diving Adventures op Bali werkelijkheid geworden. Een lang gekoesterde droom kwam uit!


Ons resort biedt u de unieke mogelijkheid om een Padi Open Water opleiding te volgen waar u naar eigen wens een gedeelte van de opleiding in Nederland volgt en de rest in IndonesiŽ. Daarbij geniet u het vertrouwen dat u met 1 en dezelfde duikschool te maken hebt waar exact dezelfde kwaliteitsnormen gelden. Veiligheid voorop!


Uiteraard kunt u voor alle mondiaal erkende Padieopleidingen terecht. Van Open water Diver tot en met Padi Divemaster. Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige Instructeurs aanwezig.


Kom bij ons duiken op Bali en beleef het onderwater spektakel zelf of neem eens een kijkje op deze site bij de foto's en filmpjes om een indruk te krijgen van al het moois wat Bali onderwater te bieden heeft.Diverad Divingadventures.

 


Overige

 Gastenboek
 Fotoalbum


Nieuwsflits

Kom bij ons duiken en krijg gratis een digitale camera te leen tijdens je duiken.

© Diverad 2010 - Technische realisatie UwHomePage.com